Dizaina diplomandu dienas 2017

17.05.2017.

 

Šī gada 1. jūnijā plkst. 17.00 Latvijas Mākslas akadēmijā (LMA) notiks "Dizaina diplomandu dienas 2017" izstādes atklāšana. Izstādē būs skatāma no šī gada 2. jūnija līdz 14. jūlijam LMA 1. stāva izstāžu zālē. 

 

Kā katru gadu Dizaina diplomandu dienu ietvaros ir apskatāma Dizaina nodaļas bakalaura un maģistra diplomdarbi, paralēli izstādei notiek radošās darbnīcas, studentu prezentācijas dienas, kurās apmeklētājiem ir iespēja iepazīties un sākt sadarbību jaunajiem Latvijas dizaineriem, radošiem uzņēmējiem un dizaina lietotājiem. Izstādes mērķis ir izstāstīt dizaina domāšanas procesu, kas balstīts uz jaunrades un iedvesmas meklējumiem, izpēti un eksperimentiem. Izstādes kurators ir Holgers Elers. 

 

LMA Dizaina nodaļa dibināta 1962. gadā. Kopš 2007. gada tiek organizētas Dizaina diplomandu dienas, un šogad tām aprit 10 gadi. Ikviens interesents aicināts apmeklēt Dizaina nodaļas bakalaura un maģistra programmu diplomdarbu izstādi, kur apskatāmi funkcionālā dizaina, vides mākslas, metāla dizaina un modes mākslas diplomandu darbi.

 

 

Ieeja bez maksas.

 

Avots: Latvijas Mākslas akadēmija 

Attēls: publicitātes attēls