Istituto Marangoni atvērtā vieslekcija Rīgas modes nedēļas laikā

19.10.2017.

Rīgas modes nedēļas laikā, kura norisināsies no šī gada 24. līdz 28. oktobrim, tiek plānoti vairāki radoši un arī izglītojoši pasākumi modes un mākslas jomā. Viens no tiem - pasaulslavenās Itālijas modes augstskolas Istituto Marangoni profesora Davide Petraroli atvērta vieslekcija 26. oktobrī, kuru apmeklēt tiek aicināti visi interesenti.

Baltijas modes federācija, RIGA FASHION WEEK organizators, sadarbībā ar Itālijas vēstniecību Latvijā un Latvijas Mākslas akadēmiju 26. oktobrī plkst. 16.00-17.30 Latvijas Mākslas akadēmijā (Kalpaka bulv. 13, 19. telpa) organizē pasaulslavenās Itālijas modes augstskolas Istituto Marangoni profesora Davide Petraroli atvērto lekciju par tēmu "Pro-aktīvie zīmoli: izšķiroša pieeja". Istituto Marangoni ir viena no atzītākajām augstskolām pasaulē, kur iegūt ar modes biznesu saistītu izglītību. Uz atvērto lekciju Rīgā tiek aicināti visu augstskolu modes nodaļu studenti un citi interesenti, dalība ir bezmaksas. Pieteikšanās un vairāk informācijas šeit: goo.gl/KL7sza

Istituto Marangoni profesors Davide Petraroli savā lekcijā Rīgā runās par jauno modes fenomenu, kas radies no mūsdienu modes dizaineru pieejas radošumam, par jauno ēru, ko radījusi mileniāļu paaudze, - par nepabeigtību un atkārtotas izmantošanas fenomenu uz Demna Gvasalia u.c. piemēra, kā arī diskutēs par gadījumu "Gucci cīņa pret modi" un par to, kā vēsturisks zīmols mudina sabiedrību pieņemt vintage kā noteicošo stilu nākotnē.

Savas vizītes uz Rīgas modes nedēļu laikā profesors Petraroli vienam no Latvijas dizaineriem, kas piedalīsies šīs sezonas RFW, pasniegs balvu – stipendiju mācībām Istituto Marangoni augstskolas 3 nedēļu kursos Milānā. 

27. Rīgas modes nedēļa norisināsies 24. - 28. oktobrī. Sekojiet aktuālai informācijai www.rfw.lv

Foto: publicitātes foto