Ivara Beitāna lekcija- AERODIUM vairāk nekā 40 pasaules valstīs

20.02.2017.

 

Otrdien, 28. februārī plkst. 18.00 Biznesa augstskolas Turība C321. auditorijā notiks AERODIUM valdes priekšsēdētāja Ivara Beitāna vieslekcija “AERODIUM vairāk nekā 40 pasaules valstīs - no trakas avantūras līdz stabilam biznesam!”.

 

AERODIUM ir viens no pasaules līderiem vertikālo vēja tuneļu ražošanā un pasaules līderis lidošanas šovu sniegšanā. Uzņēmums ik dienu izgudro, ražo, uzstāda un apkalpo vertikālos vēja tuneļus dažādām industrijām visā pasaulē: izklaidei, šovbiznesam, sportam, kino un militārajai industrijai. AERODIUM strādā misijas vadīts – sniegt labāko lidošanas pieredzi, lai iedvesmotu lidotājus un skatītājus un parādītu, ka viss neiespējamais ir sasniedzams.

 

AERODIUM valdes priekšsēdētājs Ivars Beitāns dalīsies savā pieredzē un iedvesmos vieslekcijas apmeklētājus īstenot savas biznesa idejas, pastāstot par AERODIUM attīstības ceļu 10 gadu laikā - kā no trakas avantūras tas ir kļuvis par stabilu biznesu.  Vieslekcijas laikā būs iespējams uzzināt, kā radīt jaunus produktus, apgūt un komercializēt jaunus tirgus.

 

Vieslekcijas apmeklējums ir bez maksas.

Aicināts ikviens interesents, aizpildot pieteikuma anketu.

Katra persona var reģistrēties tikai vienu reizi un reģistrēt tikai sevi.
Atkārtoti aizpildītas reģistrācijas anketas tiks dzēstas.

Vieslekciju būs iespējams vērot interneta tiešraidē.

 

 

Avots: Biznesa augstskola Turība

Foto: publicitātes foto