Tendence 2016: talents - iespēja jaunajiem dizaineriem

17.03.2016.

 

TENDENCE 2016: veicināšanas programmā TALENTS līdz š.g. 19. aprīlim aicina pieteikties jaunos dizainerus!

 

 

TENDENCE ir patēriņa-produktu starptautisks gadatirgus, kas norisināsies 4 dienas no 27-30. augustam Fraknfurtē, Vācijā. Diez vai vēl kāda tirgus nozare mainās ātrāk par patēriņa-produktu nozari, kurā pēc jaunām idejām, inovācijām un dizaina koncepcijām ir pastāvīgi liels pieprasījums. Lai veicinātu šo attīstību, Messe Frankfurt aicina jaunos dizainerus (juvelierizstrādājumu un modes dizainerus, kā arī amatniekus, produktu dizainerus) pieteikties TENDENCE TALENTS bezmaksas izstāžu stendam premium vidē.

 

TENDENCE mesi apmeklē jomas profesionāļi no visas pasaules, lai gūtu ieskatu jaunākajās tendencēs, dibinātu sadarbību un veiktu pasūtījumus. Mese ir starptautiska platforma mēbeļu, interjera un patēriņa-produktu jomā, kas norisinās deviņās izstāžu zālēs. 

 

TENDENCE meses organizatori ar TALENTS veicināšanas programmu atbalsta īpaši talantīgus un inovatīvus dizainerus, piedāvājot tiem bezmaksas ekspozīcijas stendu, kas izvēlētajiem dalībniekiem sniedz iespēju prezentēt savu darbu plašākai publikai un veidot nozīmīgus sadarbības kontaktus tirdzniecības un ražošanas jomā. Piedalīšanās TENDENCE TALENTS ir nenovērtējama iespēja prezentēt sevi un savu dizainu starptautiskā līmenī. 

 

TENDENCE TALENTS pieteikumā var demonstrēt savus dizaina prototipus, unikālus produktus un nelielas produktu sērijas 3 dažādās produktu jomās: mūsdienu amatniecības (modernās mākslas un amatniecības), rotaslietu un modes aksesuāru jomā.

 

Lai pieteiktos dalībai konkursā uz stenda vietu TENDENCE 2016, līdz š.g. 19. aprīlim jaunajiem dizaineriem (studentiem vai nesen absolvējušajiem) jāiesūta aizpildīta pieteikuma anketa un vizuālais materiāls.

 

Pieteikuma anketa |PDF|

 

Vairāk informācijas: TENDENCE TALENTS