Atskats uz "Vārds Latvijas tekstilam" pasākumiem

21.03.2016.

 

No 3.-19. martam Mēbeļu namā KATE norisinājās Tekstilizstrādājumu dizaina izglītības programmas "Struktūras tekstils" organizētās aktivitītātes VĀRDS LATVIJAS DIZAINAM, kuru ietvarios tika atklāta izstāde un  norisinājās seminārs, kurā piedalījās Latvijas vadošajie tekstila ražošanas un izplatīšanas uzņēmumi.

 

Mēbeļu namā KATE bija skatāma Tekstilizstrādājumu dizaina izglītības programmas "Struktūras tekstils" darbu izstāde. Ekspozīcija veidota, balstoties uz ideju integrēt mācību procesā tapušos darbus mūsdienu interjerā. Kopumā eksponēti darbi, kas tapuši gandrīz 10 gadu garumā dažādu skolotāju vadībā un joprojām nav zaudējuši savu aktualitāti gan vizuāli, gan funkcionāli.


Izstādes VĀRDS LATVIJAS TEKSTILAM ietvaros 3. martā norisinājās pirmais seminārs VĀRDS LATVIJAS TEKSTILAM, kurā ar tekstilu saistītie Latvijas uzņēmumi prezentēja ne tikai sava uzņēmuma galveno koncepciju, bet arī plašāk pastāstīja par tapšanas procesu un materiālu radīšanu, izmantošanu un dizainā aktualitāti mūsdienās un cilvēku interesi viņu radītajā dizainā.

 

Pasākums norisinājās mēbeļu salonā KATE Nīcgales ielā 18a.

 

Skatīt foto galeriju.