Mākslas un dizaina izglītības programmu audzēkņu Valsts konkurss kompozīcijā

16.02.2017.

 

No 16. līdz 17. februārim PIKC „Rīgas Dizaina un mākslas vidusskola” norisinās Latvijas izglītības iestāžu profesionālās vidējās izglītības mākslas un dizaina izglītības programmu audzēkņu Valsts konkurss kompozīcijā 2016./2017.m.g.

 

 

Konkursā piedalās PIKC „Rīgas Dizaina un mākslas vidusskola”, Rīgas Mākslas un mediju tehnikums, Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskola “Saules skola”, Valmieras Mākslas vidusskola, Ogres tehnikums, PIKC „Nacionālā Mākslu vidusskola J. Rozentāla Mākslas skola”, Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums, PIKC „Kuldīgas tehnoloģiju un tūrisma tehnikums”, Rēzeknes Mākslas un dizaina vidusskola, PIKC "Daugavpils Būvniecības tehnikums", PIKC „Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskola”.

 

Konkursa žūrijas darbā piedalīsies dizaineri: Liene Jākobsone, Mareks Birznieks, Aina Mālmeistere.

 

Latvijas profesionālās vidējās izglītības mākslas un dizaina izglītības iestāžu audzēkņu valsts konkurss noris katru gadu. To organizē Latvijas Nacionālais kultūras centrs.

 

Konkursa norises vieta: Profesionālās izglītības kompetences centrs, Rīgas Dizaina un mākslas vidusskola’’, K. Valdemāra iela 139, Rīga