PIKC "RDMV" izglītojamie iegūst godalgotas vietas SkillsLatvia 2017

24.04.2017.

 

No šī gada 20.04. līdz 22.04. norisinājās Valsts izglītības attīstības aģentūras organizētais pirmais nacionālais jauno profesionāļu meistarības konkurss SkillsLatvia 2017, kurā noteikti 53 medaļu ieguvēji 16 dažādās profesijās. Trīs dienas 96 konkursanti no 30 Latvijas profesionālajām izglītības iestādēm izpildīja starptautiskajiem standartiem līdzvērtīgus praktiskus uzdevumus, demonstrējot savas prasmes un to atbilstību darba tirgum.


PIKC “Rīgas Dizaina un mākslas vidusskola” konkursā pārstāvēja apģērbu dizaina izglītības programmas 3. kursa izglītojamie – Annija Janne – Jannova un Artūrs Skurstenis profesijā apģērbu dizainers, formas dizaina izglītības programmas 4. kursa izglītojamā Estere Savicka profesijā skatlogu noformētājs un reklāmas dizaina izglītības programmas izglītojamā Marta Drēska profesijā grafiskais dizainers.


Apsveicam Anniju Janni – Jannovu un Esteri Savicku ar iegūto 1. vietu, Artūru Skursteni ar iegūto 2. vietu un Martu Drēsku ar iegūto 4. vietu!

 

Paldies izglītojamajiem un pedagogiem par izglītojamo sagatavošanu dalībai konkursā! Paldies PIKC “RDMV” pedagogiem – Rutai Linītei, Ilzei Začestei, Velgai Jākobsonei, Ievai Ritumai un Jānim Zvirgzdam – Zvirgzdiņam par darbu konkursā!

 


Avots: Valsts izglītības attīstības aģentūra
Foto: Ruta Linīte