Ra Pa Pro projekta noslēguma pasākums PIKC "RDMV"

 

01.02.2017.

 

Šī gada 2. februārī PIKC "Rīgas Dizaina un mākslas vidusskola" izstāžu zālē ar semināru un izstādi noslēgsies piecu PIKC "RDMV" izglītības programmu un sadarbības partneru dalība jau trešajā RaPaPro projektā.

 

 

Radošās partnerības programma RaPaPro ir Kultūras ministrijas iniciēta un finansēta programma jaunu partnerību veidošanai profesionālās vidējās kultūrizglītības iestādēs (mākslas, dizaina, mūzikas un dejas vidusskolās), iesaistot sadarbībā pedagogus, audzēkņus, pašvaldību pārstāvjus, uzņēmējus, sociālās grupas un citus vietējās kopienas pārstāvjus.   

 

Izstādē piedalās PIKC "Rīgas Dizaina un mākslas vidusskola" keramikas, ādas, metāla, formas un reklāmas dizaina izglītības programmas, Banku Augstskolas Uzņēmējdarbības koledža, Rīgas Centra daiļamatniecības pamatskola, Pārdaugavas Mūzikas un mākslas skola - sadarbībā ar Latvijas valsts simtgades biroju. 

 

No plkst. 10.00-12.15 projekta dalībnieki iepazīstinās ar saviem darbiem - Latvijas simtgadei veltītiem suvenīru un dāvanu ideju projektiem un paraugiem. 


Būs iespēja dzirdēt arī lekciju par zīmolvadības pamatprincipiem, ko lasīs lektors Bruno Vāvers (McCann, White Label).

 


Izstāde "No- līdz" būs apskatāma PIKC "Rīgas Dizaina un mākslas vidusskola" izstāžu  zālē līdz 14.02.2017.

 

Aicināti visi interesanti!

 

 

Attēls: Dans Pauls Jirgensons, Reklāmas dizaina izglītības programmas 2. kurss