Sācies jaunais 2017./2018. mācību gads

05.09.2017.

 

Šī gada 1. septembrī Profesionālās izglītības kompetences centra "Rīgas Dizaina un mākslas vidusskola" (PIKC "RDMV") izstāžu zālē ar svētku koncertu un PIKC "RDMV" vadības uzrunām izglītojamajiem un pedagogiem tika uzsākts jaunais 2017./2018. mācību gads.

 

Uzsākot mācības jaunajā mācību gadā, izglītojamie tikās ar izglītības programmu pedagogiem savās izglītības programmu telpās, bet vēlāk visi kopīgi pulcējās uz svētku koncertu PIKC "RDMV" izstāžu zālē K. Valdemāra ielā 139.

Koncertā klausītājus ar uzmundrinošām dziesmām priecēja "Tvīda Orķestris". Pēc koncerta izglītojamos un pedagogus jaunajā mācību gadā sveica PIKC "RDMV" direktors Alvis Līdaks, direktora vietniece mācību darbā Diāna Vernera, direktora vietnieks radošajā darbā Jānis Brants un direktora vietniece ārpusklases un audzināšanas darbā Aija Kalvāne, vēlot radošu un izaicinājumiem bagātu laiku PIKC "RDMV".


Ar ziediem īpaši tika sveikti visi 1. kursu izglītojamie. Šogad PIKC "RDMV" ir bijis lielāks mācīties gribētāju skaits kā iepriekšējos gados. 1. kursā šogad uzņemti kopā 170 izglītojamie 11 profesionālās vidusskolas izglītības programmās un 2 profesionālās izglītības programmās pēc vidusskolas.
 

Lai visiem radošs un skaists jaunais mācību gads!


Skatīt foto galeriju>