ERASMUS+ PROJEKTA PREZENTĀCIJU DIENA PIKC "RDMV"

08.12.2017.

 

Šī gada 12. decembrī plkst. 16:00 PIKC "Rīgas Dizaina un mākslas vidusskola" (PIKC "RDMV") notiks Erasmus+ projekta "Profesionālo prasmju pilnveidošana dizainā un mākslā" prezentāciju diena, kurā projekta dalībnieki – PIKC "RDMV" izglītojamie dalīsies ar savu Erasmus+ mobilitātes pieredzi.

Šī gada pavasarī un rudenī pavisam 11 izglītojamie devās mēnesi garā Erasmus+ mobilitātē uz Igaunijas profesionālajām mākslas izglītības iestādēm – Tartu Mākslas skolu un Kurerāses reģionālo arodizglītības mācību centru, pārstāvot tādas PIKC "RDMV" izglītības programmas kā struktūras tekstils, reklāmas dizains, ādās izstrādājumu un keramikas izstrādājuma dizains.

Prezentāciju dienā būs iespēja dzirdēt izglītojamo pieredzes stāstus par to, kā ir mācīties un dzīvot citā valstī.

Erasmus+ mācību mobilitātes ir iespēja izglītībā un apmācībā iesaistītajiem mācīties un gūt pieredzi ārvalstīs, dodoties uz kādu no Erasmus+ partnervalstīm, lai padziļinātu savu profesionalitāti un atpakaļ uz Latviju pārvestu jaunu akadēmisko, profesionālo un dzīves pieredzi.

Mācību mobilitāte atbalsta izglītojamo iespējas iegūt prasmes, iemaņas un kompetences, kas veicinās viņu personīgo izaugsmi, nodarbinātību un iespējas iekļauties Eiropas darba tirgū.

Aicināts ikviens interesants!

Skatīt foto galeriju>