Pasākums: Kā veidot savu radošo karjeru

02.05.2016.

 

Š.g. 12. maijā plkst. 17:00 dizaineru un programmētāju koprades telpā THE MILL pirmo reizi arī Rīgā norisināsies Adobe radītais pasākums "Behance Portfolio Reviews", kura tēma šoreiz ir radošās karjeras veidošana.

 

Divreiz gadā portāls Behance rīko "Portfolio Review Week" - pasākumu, kas aicina radošās industrijas sabiedrību nomainīt statusu no online uz offline un satikties dzīvē. Neatkarīgi no notikuma vietas - Portlendas, Venecuēlas, Londonas, Stokholmas, Amsterdamas vai Rīgas, mērķis ir viens – dalīties ar saviem darbiem, uzklausīt padomus no nozares līderiem un pievienoties vietējai reklāmas un dizaina industrijas sabiedrībai.

 

17:00 | Lekcija

Ēriks Stendzinieks | aģentūras !MOOZ vadošais radošais direktors un LADC prezidents
Dāvis Vilcāns | dizaina studijas WIG izveidotājs

 

18:00 | Portfolio uzlabošana
Dalībnieki izveidos grupas, kurās par sagatavotajiem darbiem savu vērtējumu izteiks kāds no radošās industrijas pārstāvjiem. Viņu vidū – darba devēji, spilgtākie savas jomas pārstāvji, radošo aģentūru dibinātāji, zīmolu radītāji, veiksmīgu produktu dizainu autori, kuru portreti tiks atklāti, tuvojoties pasākuma dienai.

 

Pasākuma valoda: latviešu

Norises vieta: THE MILL, Brīvības iela 33, Rīga

Ieeja bez maksas (vietu skaits ierobežots).

 

Lai piedalītos otrajā pasākuma daļā, jaunie radošās nozares pārstāvji aicināti iesūtīt vienu sava portfolio darba attēlu A4 izmērā (izšķirtspēja 300 dpi) e-pastam krists@digibrand.lv. PIETEIKŠANĀS LĪDZ 10. MAIJAM.

 

 

Avots: Behance Portfolio Reviews Riga