DIZAINA KONKURSS "ARTZEPT 2016"

31.08.2016.

 

Zepter International izsludina 13. dizaina konkursu “ARTZEPT 2016” par tēmu “Māksla ierāmēt” un aicina piedalīties ikvienu interesentu.

 

Filantrope Madlēna Ceptere (Madlena Zepter) šo konkursu pirmo reizi organizēja 2004. gadā, un kopš tā laika konkursa Artzept nozīme ar katru gadu ir arvien augusi. Tagad konkurss ir kļuvis par vienu no pasaulē visplašāk pazīstamajiem dizaina konkursiem. Ik gadu Zepter kundze izvēlas jaunu iedvesmojošu konkursa tēmu un izvēlas žūriju no pazīstamu mākslinieku un kritiķu vidus.

 

“Zepter International” ir daudznacionāls uzņēmums ar daudziem zīmoliem, kas ražo, pārdod un izplata ekskluzīvas, augstas kvalitātes patēriņa preces visā pasaulē galvenokārt ar sava tirdzniecības tīkla un ekskluzīvu preču veikalu starpniecību. “Zepter” ir pārstāvēta vairāk nekā 60 valstīs 5 kontinentos. Tai pieder astoņas rūpnīcas un tā ir pārdevusi vairāk nekā 760 000 000 izstrādājumu vairāk nekā 80 000 000 apmierinātu lietotāju visā pasaulē. “Zepter” panākumu pamatā ir uzņēmuma vīzija, izcila kvalitāte, novatoriski produkti un unikālā preču realizācijas sistēma, ko veido vairāk nekā 100 000 konsultantu visā pasaulē.

 

Artzept sniedz pasaules talantīgākajiem jaunajiem dizaineriem pelnītu atzinību, nodrošinot viņiem iespēju izstādīt savus darbus Zepter ekskluzīvajos veikalos visā Eiropā. Ikviena jauna dizainera sapņa piepildījums! Artzept misija atbilst Zepter misijai uzlabot cilvēku dzīves kvalitāti visā pasaulē ar augstas kvalitātes izstrādājumiem. Tāpat kā konkursa pasaulslavenā sponsora – Zepter International – Artzept uzdevums ir veidot nākotnes mājas nākotnes cilvēkiem. Zepter International tiecas uz šo mērķi, ražojot augstas kvalitātes izstrādājumus, kuru uzdevums ir viest pārmaiņas un uzlabot miljoniem cilvēku dzīvi un veselību visā pasaulē.

 

BALVAS:

Pirmā vieta – 10000eur
Otrā vieta – 4000eur Zepter produktu iegādei
Trešā vieta – 3000eur Zepter produktu iegādei

 

 

Pieteikumu iesniegšanas termiņš: 2016. gada 30. septembris

 

 

 

ARTZEPT 2016 konkursa noteikumi >

 

 

Vairāk informācijas par konkursu ARTZEPT mājaslapā >