Foto stāstu konkurss par pieredzi profesionālajā izglītībā

15.05.2017.

 

#CedefopPhotoAward2017 ir foto konkurss, ko organizē Eiropas Profesionālās izglītības attīstības centrs (Cedefop), tādējādi sekmējot izcilību un attīstību profesionālās izglītības sektorā.

 

Konkursā var piedalīties Eiropas Savienības profesionālās izglītības apguvēji. Izglītojamie konkursā var piedalīties, izveidojot komandu, kas sastāv no trīs dalībniekiem. Katra komanda sagatavo oriģinālu foto stāstu, kas sastāv no trīs līdz piecām fotogrāfijām un foto stāsta apraksta 100 vārdos. Individuāli dalībnieku pieteikumi netiks apstiprināti.

 

Foto stāstiem ir jābūt saistītiem ar profesionālo izglītību un apmācības pieredzi. Piemēram, izglītojamie prezentē kādu projektu, ko tie ir izveidojuši; fotogrāfijas no mobilitātes pieredzes ārzemēs – kā daļa no profesionālās izglītības apmācību procesa; foto stāsti, kuros izglītojamie atspoguļo, kāpēc profesionālā izglītība un apmācības ir viņu izvēle un kā tā ir ietekmējusi viņu profesionālo dzīvi utt.

 

Tiks apbalvotas divas labāko foto stāstu dalībnieku komandas, kur galvenā balva ir dalībnieku grupas un pedagoga ceļojums uz Briseli, lai piedalītos Eiropas Profesionālo prasmju nedēļas apbalvošanas ceremonijā 2017. gada 24. novembrī. Otrā balva ir dalībnieku grupas un pedagoga ceļojums uz Salonki (Grieķija) starptautiskā filmu festivāla atklāšanu 2017. gada 2. novembrī.


Konkursa darbs ir jāiesniedz elektroniski līdz 2017. gada 15. jūlijam, nosūtot fotogrāfijas, foto stāsta aprakstu un aizpildītu pieteikuma formu uz e- pastu Cedefopphotoaward@cedefop.europa.eu ar norādi CedefopPhotoAward 2017.


Ar detalizētiem konkursa noteikumiem var iepazīties ŠEIT.
Konkursa pieteikuma forma pieejama ŠEIT.

 

Avots: Cedefop