Jauno modes dizaineru konkurss "Meringue"

21.10.2019.

 

Jauno modes dizaineru konkursu “MERINGUE” organizē biedrība “Latvijas Modes palāta” sadarbībā ar Latvijas Kultūras akadēmijas Latvijas Kultūras koledžu.

 

Konkursa mērķis ir atklāt un popularizēt jaunos modes dizainerus plašā sabiedrībā, sniegt iespēju modes dizaina studentiem jau studiju procesa laikā gūt praktisku pieredzi, zināšanas un prasmes dalībai industrijā notiekošās modes skatēs, īstenojot kolekcijas sagatavošanas un demonstrēšanas ciklu patstāvīgi, kā arī atbalstīt jauno dizaineru tālāko attīstību un ātrāku integrēšanos modes industrijā, veicinot zināšanu un pieredzes apmaiņu, kā arī nodrošinot praktisku atbalstu kolekcijas komercializācijas, speciālizētu kursu, publicitātes atbalsta u.c. veidos.

 

Jauno modes dizaineru konkurss “MERINGUE” ir vienīgā modes skate Latvijā, kas, pēc īpaša un rūpīga atlases procesa, apvieno pieredzējušo un jauno dizaineru kolekcijas. Pasākumu apmeklē Latvijas modes veidotāji un sabiedrībā zināmi cilvēki, Latvijas jaunie modes dizaineri, studenti. Savukārt modes skates dalībnieki ir jaunie modes dizaina talanti no Latvijas mākslas un dizaina skolām.

 

Šī gada modes sktes tēma "Cīņā par skaisto jeb Fight For Beauty"

 

Projekta mērķauditorija - Latvijas topošie un esošie jaunie modes dizaineri, dažādi zīmoli un modes menedžeri. Latvijas modes entuziasti un industrijas profesionāļi.

 

Pieteikšanās līdz 25.oktobrim.

Konkursa fināls noris 25.11.2019. Kultūras centrā HANZAS PERONS.

 

Konkursa dalības noteikumi.

 

Vairāk informācijas: LKK