Mākslas un dizaina darbu konkurss "Autorskola"

04.03.2022.

Informējam, ka Kultūras ministrija (KM), Latvijas Izpildītāju un producentu apvienība (LaIPA) un Autortiesību un komunicēšanās konsultāciju aģentūru / Latvijas Autoru apvienību (AKKA/LAA) sadarbībā ar PIKC “Rīgas Dizaina un mākslas vidusskola” organizē radošo darbu konkursu laikā no 2022. gada 1.marta līdz 25. martam (ieskaitot). 

Konkursa uzdevums – izveidot oriģināldarbu jebkurā mākslas un dizaina izpildījumā, autortiesību un blakustiesību tēmas atspoguļošanai kampaņas “Autorskola” ietvaros (produktu, grafikas, apģērbu interjera, reklāmas, ādas izstrādājumu, formas, keramikas izstrādājumu, metāla izstrādājumu, stikla izstrādājumu, koka izstrādājumu dizaina, struktūras vai formas tekstila un zīmēšanas un gleznošanas jomās).

Konkursa darbu vērtēšana tiek organizēta 26.marts – 12.aprīlis attālināti un 13.aprīlī klātienē, labāko darbu autorus paziņojot 13.aprīlī kampaņas “Autorskola” atklāšanas pasākumā PIKC “Rīgas Dizaina un mākslas vidusskola”, K.Valdemāra ielā 139, 2.stāvā, Izstāžu zālē.

Konkursam iesniegtie darbi fiziska formātā ir jaiesniedz līdz 25.martam PIKC “Rīgas Dizaina un mākslas vidusskola” direktora vietniecei ārpusklases un audzināšanas darbā Anetei Aizsilniecei.

Autors (vai autoru kolektīvs) iesniedz darba (zīmējums, skice, grafika, plakās, dizaina priekšmets, u.c.) fotogrāfiju gif vai .jpg formātā (480p) uz e-pastu subevica.inese@gmail.com līdz 25.martam (ieskaitot).

 

Precīzāku informāciju lasiet konkursa nolikumā!

NOLIKUMS