Skolotājus aicina pieteikties starptautiskam eTwinning semināram

 

31.01.2017.

 

Vēlies iemācīties, kā vienkāršus programmēšanas elementus izmantot savās mācību stundās? Līdz 19. februārim piesakies dalībai eTwinning semināram un, iespējams, tieši tu aprīļa beigās dosies uz Poliju, lai kopā ar skolotājiem no 10 citām Eiropas valstīm uzsāktu eTwinning skolu sadarbības projektu!



Seminārs no 23. līdz 26. martam notiks Varšavā, Polijā. Pieteikšanās termiņš – 2017. gada 19. februāris (plkst. 24:00), aizpildot tiešsaistes anketu. Semināru organizē Polijas eTwinning Nacionālais atbalsta dienests. Semināra darba valoda – angļu.

Semināra mērķis ir praktiskās nodarbībās apgūt programmēšanas pamatus un metodes, kā programmēšanas elementus izmantot dažādos mācību priekšmetos un eTwinning projektos. Seminārā skolotāji soli pa solim plānos kvalitatīvus skolu sadarbības projektus – praktiskās nodarbībās apgūs eTwinning Live platformas rīkus, apspriedīs projektu idejas, meklēs projekta sadarbības partnerus, kā arī nodarbību laikā reģistrēs projektus.

Programmas uzmetums

Dalībnieki: skolotāji ar vēlēšanos veidot sadarbības projektus
Seminārā piedalās: skolotāji no Apvienotās Karalistes, Beļģijas, Čehijas Republikas, Igaunijas, Latvijas, Maltas, Norvēģijas, Polijas, Portugāles, Slovākijas un Spānijas
Tēma: “Programmēšanas elementi eTwinning projektos”
Laiks: 2017.gada 23.līdz 26.marts
Vieta: Varšava, Polija
Darba valoda: angļu
Dalībnieku skaits no Latvijas: 2 skolotāji

Prasības pretendentiem:


Dažādu priekšmetu pamatskolas vai vidusskolas skolotājs
Reģistrējies www.etwinning.net
Ir idejas eTwinning projektiem
Var sazināties angļu valodā
Pēc semināra gatavs īstenot eTwinning projektu savā izglītības iestādē
Gatavs izplatīt informāciju par eTwinning sava reģiona izglītības iestādēs (vismaz 2 uzstāšanās vai publikācijas 3 mēnešu laikā pēc pasākuma).
eTwinning nodrošina transportu un sedz transporta izmaksas Rīga – Varšava – Rīga, ieskaitot transporta izmaksas semināra programmas ietvaros. Tāpat eTwinning sedz semināra dalības maksu, viesnīcas un ēdināšanas izdevumus. Dalībnieks pirms pasākuma slēdz sadarbības līgumu ar Jaunatnes starptautisko programmu aģentūru.

Lai pieteiktos semināram, līdz šī gada 19.februāra plkst. 24:00 jāaizpilda pieteikuma anketa tiešsaistē. Jautājumus par semināru var uzdot, rakstot uz info[at]etwinning.lv (tematā norādot „eTwinning seminārs Polijā”) vai zvanot uz 67358067.

 

 

Avots: eTwinning