Atskats uz info dienu 2019

17.06.2019.

 

Šī gada 15. jūnijā norisinājās PIKC "Rīgas Dizaina un mākslas vidusskola" (PIKC "RDMV") Informācijas diena, ko apmeklēja liels skaits interesantu no visas Latvijas un kurā ikvienam bija iespēja iepazīties ar daudzajām PIKC "RDMV" piedāvātajām dizaina izglītības programmām.

Informācijas dienas apmeklētāji tika iepazīstināti ar mācību procesu PIKC "RDMV" un izglītojamo darbiem. Uz interesantu jautājumiem atbildes varēja rast gan no izglītības programmu pedagogiem, gan izglītojamajiem.

PIKC "RDMV" izstāžu zālē interesantiem bija iespēja apskatīt PIKC "RDMV" izglītojamo 2018./2019. mācību gada kvalifikācijas darbu izstādi "Tava telpa", pārstāvot 11 PIKC "RDMV" dizaina izglītības programmas: Interjera dizains, Reklāmas dizains, Apģērbu dizains, Formas dizains, Metāla izstrādājumu dizains, Keramikas izstrādājumu dizains, Stikla izstrādājumu dizains, Koka izstrādājumu dizains, Ādas izstrādājumu dizains, Struktūras tekstils un Formas tekstils. Izstādē ir skatāmi PIKC "RDMV" jauno dizaineru kvalifikācijas darbu projekti un kvalifikācijas darbi, pārstāvot 11 PIKC "RDMV" dizaina izglītības programmas: Interjera dizains, Reklāmas dizains, Apģērbu dizains, Formas dizains, Metāla izstrādājumu dizains, Keramikas izstrādājumu dizains, Stikla izstrādājumu dizains, Koka izstrādājumu dizains, Ādas izstrādājumu dizains, Struktūras tekstils un Formas tekstils.

Izstādes norises laiks: 16. jūnijs - 18. augusts

Norisinājās arī ikgadējā PIKC "RDMV" Apģērbu dizaina izglītības programmas 2018./2019. mācību gada kvalifikācijas darbu modes skate, kurā bija iespējams vērot krāšņas 13 apģērbu kolekcijas.

Savukārt K. Valdemāra 139 pagalmā un Lāčplēša ielas 55 Tējas namiņā norisinājās par tradīciju kļuvušā pankūku cepšana un tējas baudīšana.

 

Fotogalerija

 

 

Foto: PIKC "RDMV"