Atskats uz Informācijas dienu 2016

14.06.2016.

 

Š.g. 12.jūnijā vairāk kā 400 interesenti no visas Latvijas pulcējās Profesionālās izglītības kompetences centrā "Rīgas Dizaina un mākslas vidusskola" (PIKC RDMV), lai Informācijas dienas ietvaros iepazītos ar izglītības iespējām PIKC RDMV un piedāvātajām dizaina izglītības programmām.

 

Dienas garumā apmeklētāji tika iepazīstināti ar piedāvātajām izglītības iespējām PIKC RDMV. Izglītības programmas bija sagatvojušas pārteigumus, iepazīstināja ar audzēkņu darbiem un rādīja darbu tapšanas procesu. Katram interesentam bija iespēja gūt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem gan no izglītības programmu pedagogiem, gan pašiem audzēkņiem.

 

PIKC RDMV izstāžu zālē Informācijas dienas apmeklētājiem pirmajiem bija iespēja apskatīt PIKC RDMV izglītojamo 2015./2016. mācību gada kvalifikācijas darbu izstādi CEĻĀ, kas būs skatāma līdz š.g. 20. augustam.

 

Pasākumu noslēdza ikgadējā PIKC RDMV Apģērbu dizaina izglītības programmas 2015./2016. mācību gada kvalifikācijas darbu MODES SKATE, kas pulcēja pilnu sporta zāli ar skatītājiem. Šogad modes skatē varēja vērot 23 apģērbu kolekcijas.

 

Paralēli visas dienas garumā ikviens apmeklētājs bija aicināts iesaistīties Informācijas dienas aktivitātē - kvestā, ar kura starpniecību varēja iepazīt PIKC RDMV visas 13 dizaina un mākslas profesionālās izglītības programmas, kā arī iepazīties ar Gleznošanas un zīmēšanas ciklu un Vispārizglītojošo ciklu. Visiem kvesta dalībniekiem, izpildot visus kvesta nosacījumus, bija iespēja piedalīties īpašo T-kreklu izlozē, kurā 15 laimīgie dalībnieki tiks pie PIKC RDMV īpašajiem T-krekliem. Izloze notiks š.g. 15. jūnijā, kad arī tiks publicēti laimīgo dalībnieku vārdi PIKC RDMV tīmekļvietnē: www.rdmv.lv

 

Pēc aktivitātēm PIKC RDMV galvenajā ēkā ikviens varēja fotogrāfēties pie šī gada Informācijas dienas simbola - Cirkuļa, un arī iegūt momentfoto, fotogrāfējoties pie Informācijas dienas īpašās sienas.

 

Tāpat dienas garumā PIKC RDMV ēku K.Valdemāra ielas 139 pagalmā un Lāčplēša ielas 55 Tējas namiņā apmeklētājus priecēja par tradīciju kļuvušā pankūku cepšana un ēšana.

 

 

Skatīt foto galeriju >