Atskats uz Informācijas dienu 2017

29.06.2017.

 

Šī gada 17. jūnijā norisinājās PIKC "Rīgas Dizaina un mākslas vidusskola" (PIKC "RDMV") Informācijas diena, ko apmeklēja liels skaits interesantu no visas Latvijas un kurā ikvienam bija iespēja iepazīties ar daudzajām PIKC "RDMV" piedāvātajām dizaina izglītības programmām.


Informācijas dienas apmeklētāji tika iepazīstināti ar mācību procesu PIKC "RDMV", izglītojamo darbiem un varēja piedalīties arī darbu tapšanas procesā. Uz interesantu jautājumiem atbildes varēja rast gan no izglītības programmu pedagogiem, gan izglītojamajiem.


Tāpat PIKC "RDMV" izstāžu zālē interesantiem bija iespēja apskatīt PIKC "RDMV" izglītojamo 2016./2017. mācību gada kvalifikācijas darbu izstādi "Četri gadalaiki", kurā tiek pārstāvētas 9 PIKC "RDMV" izglītības programmas un kas būs skatāma līdz šī gada 20. augustam.


Norisinājās arī ikgadējā PIKC "RDMV" Apģērbu dizaina izglītības programmas 2016./2017. mācību gada kvalifikācijas darbu modes skate, kurā bija iespējams vērot krāšņas 18 apģērbu kolekcijas.


Informācijas dienas ietvaros apmeklētājiem bez maksas bija iespēja pārvietoties ar mikroautobusu "RDMV" Ekspresis" starp abām PIKC “RDMV” ēkām, kas atrodas Lāčplēša ielā 55 uz K. Valdemāra ielā 139. Tāpat K. Valdemāra 139 pagalmā un Lāčplēša ielas 55 Tējas namiņā norisinājās par tradīciju kļuvušā pankūku cepšana un tējas baudīšana.


Skatīt foto galeriju>

Foto: Gatis Vanags