DIZAINA ARĒNA 2022 LAUREĀTI

08.11.2022.

Noslēdzies Latvijas Dizaineru savienības organizētais konkurss skolām un augstskolām “Dizaina arēna 2020”, kurā panākumus guvuši PIKC "Rīgas Dizaina un mākslas vidusskolas" izglītojamie.

Iepazīties ar konkursa darbiem un to autoriem bija iespējams dizaina nozares izstādē “Furniture & Design Isle 2022” no 4. līdz 6. novembrim Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības BT1 izstāžu zālē Ķīpsalā.

Tāpat, kā iepriekš, visi iesniegtie darbi darbi ir apskatāmi Latvijas Dizaineru savienības mājaslapā  –  skolām šeit.

Gada labākā audzēkņa dizainā nosaukumu saņēma PIKC Rīgas Dizaina un mākslas vidusskolas audzēkne Lauma Freimane, kuras darbu “Senās kūts aura” vadījusi pasniedzēja Maija Goba.

Vides dizaina kategorijā:

1. vietu saņēma Lauma Freimane (pasn. – Maija Goba) no PIKC Rīgas Dizaina un mākslas vidusskolas par darbu “Senās kūts aura“.

Lietu dizaina kategorijā:

2. vietu saņēma Keita Katrīna Bahmane (pasn. – Sabīne Oga) no PIKC Rīgas Dizaina un mākslas vidusskolas par darbu “Pilsētas klejotājs“

Saziņas dizaina kategorijā:

3. vietu saņēma Anna Ļedovska (pasn. – Rihards Gromuls) no PIKC Rīgas Dizaina un mākslas vidusskolas par darbu “Rīgas Nacionālā zooloģiskā dārza vizuālā identitāte”

PIKC "RDMV" lepojas un sveic visus laureātus, kā arī izsaka pateicību pedagogiem - Maijai Gobai, Sabīnei Ogai un Rihardam Gromulam.