ERASMUS+ PROGRAMMAS PROJEKTA MOBILITĀTES PORTUGĀLĒ KONKURSA REZULTĀTI

27.09.2018.

 

No 04.09.2018. līdz 18.09.2018. norisinājās Erasmus+ (KA1) programmas mācību mobilitātes projekta "Profesionālo prasmju un zināšanu pilnveidošana dizainā un mākslā" dalībnieku atlases konkurss, kurā atlases dalībnieki tika aicināti iesniegt savus pieteikumus mācību mobilitātei, kura norisināsies 2018. gada novembrī Portugālē. Mobilitātes laiks pedagogiem: 04.11.-10.11.2018. Mobilitātes laiks izglītojamajiem: 04.11.-24.11.2018.

Projekta "Profesionālo prasmju un zināšanu pilnveidošana dizainā un mākslā" mērķis ir pilnveidot mobilitātes dalībnieku profesionālās, sociālās, valodas un kultūras kompetences. Saskaņā ar PIKC "RDMV" internacionalizācijas stratēģiju projekta ietvaros tiks veicināta izglītības iestādes starptautiskā atpazīstamība, attīstot jaunas starptautiskas sadarbības ar jauniem partneriem, tādējādi paplašinot sadarbības partneru tīklu un veicinot PIKC "RDMV" integrēšanos un konkurētspēju Eiropas mēroga profesionālo izglītības iestāžu vidū.

Projekta rezultātā pedagogi iegūs jaunas zināšanas, ko ieviest savā mācību metodikā, lai uzlabotu mācīšanas un mācīšanās kvalitāti un efektivitāti, sekmētu novatorismu un jaunradi. Paredzams, ka pedagoģiskais personāls gūs jaunas zināšanas savas nozares tehnoloģijās, tiks iedvesmots pielietot daudzpusīgākas mācību metodes, kļūs atvērtāks starptautiskai pieredzei un kompetenču uzlabošanai, iepazīs un apgūs citu valstu izglītības iestāžu un organizāciju pieredzi mākslas un dizaina izglītības jomā un nozares industrijā.

Izglītojamie gūs jaunas teorētiskās zināšanas un praktiskās iemaņas, apgūs jaunas prasmes dizainā un mākslā, iepazīsies ar citu valstu tradīcijām, kļūs elastīgāki, prakses pieredze sniegs ieskatu darba tirgū un darba tirgus vajadzībās, kas var atvieglot jauniešu ienākšanu darba tirgū.

Pēc konkursa pieteikumu izvērtēšanas kā visatbilstošākie kandidāti mācību mobilitātei tika atzīti šādi pedagogi:

1. Ainārs Rimicāns

2. Gunta Stiere

3. Māra Avotniece

4. Māris Mortukāns

5. Santa Salmiņa-Balode

Pēc konkursa pieteikumu izvērtēšanas kā visatbilstošākie kandidāti mācību mobilitātei tika atzīti šādi izglītojamie:

1. Elia Lasmane, struktūras tekstila izglītības programma

2. Anna Antipenko, interjera dizaina izglītības programma

3. Žanete Rudzīte, interjera dizaina izglītības programma

4. Katrīna Anna Krūmiņa, interjera dizaina izglītības programma

5. Agnese Bumbiere, interjera dizaina izglītības programma

6. Laura Luīze Resne, interjera dizaina izglītības programma

7. Nikola Rundāne, formas tekstila izglītības programma

8. Monta Gintere, formas tekstila izglītības programma

9. Sabīne Dzalba, formas tekstila izglītības programma

10. Ance Grenciņa-Grencione, metāla dizaina izglītības programma

11. Egija Ziediņa, formas tekstila izglītības programma

 

Paldies visiem, kuri piedalījās konkursa atlasē!