Izglītojamo sasniegumi Rīgas pilsētas olimpiādēs

22.02.21.

 

PIKC "Rīgas Dizaina un mākslas vidusskola" izglītojamie piedalījās dažādās Rīgas pilsētas un valsts olimpiādēs, kurās ieguva augstus sasniegumus.

Apsveicam izglītojamos un viņu pedagogus ar panākumiem!

 

Rīgas pilsētas angļu valodas 50. olimpiādē 3. vietu ir ieguvusi Reklāmas dizaina izglītības programmas 3.kursa izglītojamā Ligija Kampuse, savukārt atzinību par veiksmīgu piedalīšanos ir saņēmusi Formas dizaina programmas 3. kursa izglītojamā Patrīcija Amoliņa.

Rīgas pilsētas 27. vēstures olimpiādē 2. vietu ir ieguvusi Formas tekstila  izglītības programmas 3. kursa izglītojamā Emīlija Zobena, 3. vietu ir ieguvusi Interjera dizaina programmas 3. kursa izglītojamā Šarlote Īva Štalhute, savukārt atzinību par veiksmīgu piedalīšanos saņēmusi Formas dizaina programmas 3. kursa izglītojamā Patrīcija Amoliņa.

Rīgas pilsētas 47.latviešu valodas un literatūras olimpiādē atzinību par veiksmīgu piedalīšanos saņēmuši Keramikas izstrādājumu dizaina programmas 2. kursa izglītojamā Agate Paula Dzalbe un Interjera dizaina programmas 2. kursa izglītojamais Reinijs Tukmanis.

 

Sirsnīgs paldies izglītojamajiem un PIKC "RDMV" pedagoģēm Svetlanai Ošei, Annai Kalvānei, Madarai Pavlovskai un Ramonai Mīligai par ieguldīto darbu izglītojamo sagatavošanā olimpiādēm!