Noskaidroti "Stopkadra" labāko fotogrāfiju autori!

26.02.2016.

 

Noskaidroti konkursizstādes "Stopkadrs", kas norisinājās PIKC "Rīgas Dizaina un mākslas vidusskolas" izstāžu zālē no š.g. 28. janvāra līdz 12. februārim, labāko fotogrāfiju autori.

 

 

Kopumā izstādei tika iesniegtas 75 autoru 505 fotogrāfijas, kas tika eksponētas izstādes ietvaros. Konkursā bija aicināts piedalīties ikviens skolas audzēknis, pedadagogs un darbinieks, konkursam iesniedzot līdz 10 fotogrāfijām 15x21 cm izmērā. Izstādes norises laikā skatītāji tika aicināti balsot par sev tīkamākajām fotogrāfijām, kā rezultātā ir noskaidroti konkursa uzvarētāji. Paralēli darbus vērtēja arī žūrija.

 

 

Audzēkņu vidū "Stopkadra" labāko fotogrāfiju autore pēc skatītāju un žūrijas balsojuma ir Beatrise Lasmane (Formas dizains, 3. kurss).

 

Savukārt pedagogu vidū uzvarējusi Velga Jākobsone, un darbinieku iesniegto fotoattēlu vidū pēc skatītāju un žūrijas vienprātīga balsojuma uzvarējusi Velga Vītola.

 

Tāpat par iesniegtajām fotogrāfijām tiek izteikta atzinība audzēknēm Agijai Batarāgai (Reklāmas dizains, 2. kurss) un Malvīnei Mantiniecei (Formas dizains, 4. kurss).

 

 

Apsveicam!

 

 

Uzvarētāji balvas var saņemt no pirmdienas, 29. februāra, 214. kabinetā, K. Valdemāra ielā 139, kā arī aicinām visus pārējos dalībniekus ierasties pēc savām iesniegtajām fotogrāfijām.

 

 

 

Skatīt uzvarētāju fotogrāfijas.