Panākumi konkursā Skills Latvia 2021

11.05.2021.

 

Piektdien noslēdzās nacionālais jauno profesionāļu meistarības konkurss "SkillsLatvia 2021" kategorijā "Tērpu dizains", kas ilga 2 dienas. Konkursi notika attālināti tiešsaistē 6. un 7. maijā. Pirmo vietu prasmju konkursā “Tērpu dizains” ieguva PIKC "Rīgas Dizaina un mākslas vidusskolas" apģērbu dizaina 4.kursa audzēkne Paula Punkstiņa.

Sirsnīgs paldies pedagogiem, Ritai Piešiņai un Velgai Jākobsonei par Paulas sagatavošanu konkursam.

Apsveicam un lepojamies!

 

 

Turpmāk SkillsLatvia konkursanti varēs piedalīties atlases konkursos, lai pretendētu uz iespēju pārstāvēt Latvijas komandu starptautiskajos jauno profesionāļu meistarības konkursos. Eiropas jauno profesionāļu meistarības konkurss EuroSkills 2021 šogad notiks no 22. līdz 26. septembrim Austrijā, Grācā. Dalība tik vērienīgā meistarības konkursā ir iespēja pierādīt savu prasmju izcilību Eiropas līmenī un apliecināt Latvijas profesionālās izglītības starptautisko konkurētspēju.

SkillsLatvia ir ikgadējs nacionāla līmeņa profesionālās meistarības konkurss profesionālās izglītības audzēkņiem. Tajā jaunie profesionāļi demonstrē savu prasmju izcilību, savstarpēji sacenšoties par medaļām un iespēju pārstāvēt Latviju starptautiskajos meistarības konkursos EuroSkills un WorldSkills. Konkurss notiek projekta “Karjeras atbalsts vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs” ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Sociālais fonds.ionālo sagatavotību, neskatoties uz attālinātajiem apstākļiem, kādos notika gatavošanās konkursam.

 

 

Informācijas avots: https://viaa.gov.lv/lat/skillslatvia/skillslatvia/skillslatvia_2021/jaunumi/?text_id=41613

Attēls: https://viaa.gov.lv/lat/skillslatvia/skillslatvia/skillslatvia_2021/jaunumi/?text_id=41591