Pieteikšanās Nordplus Junior projektam

04.09.2017.

 

Aicinām pieteikties PIKC „Rīgas Dizaina un mākslas vidusskola” pedagogus programmas Nordplus Junior 2017 projekta “Development of teaching methods in Design and Art” mobilitātei, kas notiks šī gada oktobrī Norvēģijā. 

 

Projekta “Development of teaching methods in Design and Art” galvenais mērķis ir izglītības internacionalizācijas veicināšana, sekmējot kvalitāti un inovācijas mākslas un dizaina izglītības programmās, kas tiks panākts novērojot mācību procesa organizāciju un metodes partnerorganizācijā ar mērķi labo praksi aprobēt savā izglītības iestādē. Projektā ir iesaistītas divas partnerorganizācijas– PIKC “RDMV” un “Polarsirkelen videregående skole” Norvēģijā.

 

Saskaņā ar projektu dalībnieku atlases konkursā aicināti pieteikties PIKC „RDMV” pedagogi no šādām izglītības programmām:

interjera dizains,

keramikas izstrādājumu dizains,

koka izstrādājumu dizains,

formas dizains,

tekstilizstrādājumu programmas -„Formas tekstils” un „Struktūras tekstils”,

kā arī zīmēšanas un gleznošanas cikla pedagogi. 

 

Konkursa pieteikumi iesniedzami laikā no 2017. gada 4. septembra līdz 2017. gada 15. septembrim plkst. 12.00 projektu vadītājai 214.kab. Kontaktpersona: Agnese Zvaigzne, tālr. 66154231, e-pasts: agnese.zvaigzne@rdmv.lv

 

Konkursa pieteikumu izvērtēšana notiks no 2017. gada 15. septembra līdz 2017. gada 18. septembrim. 

 

Konkursa rezultātu paziņošana notiks 2017. gada 18. septembrī, publicējot rezultātus PIKC „RDMV” mājas lapā- www.rdmv.lv. 

 

Konkursa pieteikumus vērtēs PIKC „RDMV” direktora apstiprināta komisija.


Konkursa nolikums /PDF/