"RDMV" pedagogs Inese Vēriņa-Lubiņa pārstāvēs Latviju starptautiskā seminārā Vācijā

10.02.2016.

 

PIKC "Rīgas Dizaina un mākslas vidusskola" Reklāmas dizaina izglītības programmas pedagogs Inese Vēriņa-Lubiņa š.g. marta sākumā pārstāvēs skolu starptautiskā sadarbības kontaktu veidošanas seminārā "eTwinning projektu īstenošana profesionālās izglītības iestādēs" Flensburgā, Vācijā.

 

 

Dalībai konkursā, lai pārstāvētu savu izglītības iestādi un Latviju seminārā, pieteikties varēja ikviens profesionālo izglītības iestāžu pedagogs ar interesi eTwinning projektu īstenošanā savā izglītības iestādē. Pretendentiem bija jāreģistrējas eTwinning mājaslapā un jāiesniedz savas idejas eTwinning projektiem, kuras vēlāk būtu gatavs realizēt savā izglītības iestādē un izplatīt informāciju par eTwinning sava reģiona vismaz divās izglītības iestādēs.

 

Seminārā piedalīsies Dānijas, Igaunijas, Lietuvas, Norvēģijas, Vācijas, Zviedrijas un Latvijas pedagogi, un pārstāvēt Latviju tika dota iespēja tikai 2 Latvijas profesionālo izglītības iestāžu pedagogiem. Seminārā pedagogi varēs uzzināt kolēģu pieredzi informācijas un komunikācijas tehnoloģiju izmantošanā un starptautisku (eTwinning un ERASMUS+) projektu īstenošanā profesionālās izglītības iestādēs. Tāpat dalībnieki prakstiskās nodarbībās apgūs eTwinning Live platformas rīkus, apspriedīs projektu idejas, meklēs projekta sadarbības partnerus un nodarbību laikā arī reģistrēs projektus.

 

 

Vairāk informācijas: eTwinning