Reklāmas dizaina audzēkņi ar lieliskiem rezultātiem piedalās konkursā Tallinā

 

28.11.2017.

 

No 23. līdz 25. novembrim Tallinas Politehnikumā jau sesto gadu norisinājās grafiskā dizaina un "pre-press" konkurss vidusskolēniem "Trükis+", kā arī 24 stundu foto konkurss "Tallinn 144 K" un iespiedēju konkurss "Imprint", kuri norisinājās pirmo gadu.

 

Grafiskā dizaina un foto konkursā piedalījās arī izglītojamie no PIKC "Rīgas Dizaina un Mākslas vidusskola" Reklāmas dizaina izglītības programmas 2. un 3. kursa: grafiskā dizaina konkursā tie bija Marta Folkmane (2. kurss) un Miķelis Tomsons (3. kurss), savukārt foto konkursā piedalījās Lauma Rūta Grīnberga (2. kurss) un Agija Batarāga (3. kurss), kura ieguva arī apbalvojumu – 3. vietu

 

Grafiskā dizaina konkurss norisinājās divas dienas. Bija jāveic divi uzdevumi digitāli un maketa sagatavošana darba prezentācijai. Savukārt foto konkursā bija dotas 24 stundas, lai uzņemtu fotogrāfijas par tēmu "No vecā uz jauno", un divas stundas laika, lai veiktu foto apstrādi digitālajā vidē.

 

Visi izglītojamie šāda veida konkursā piedalījās pirmo reizi. Konkursa norises laikā gan pedagogiem, gan arī izglītojamajiem bija iespēja apmeklēt Tallinas Politehnikuma mācību telpas un pieredzēt mācību procesu, satikt pasniedzējus. Reklāmas dizaina audzēkņiem visinteresantākais šķita foto klases apmeklējums un tās pasniedzēja stāstījums.

 

Izglītojamos konkursam sagatavoja un pavadīja Reklāmas dizaina izglītības programmas pedagoģes Inese Vēriņa-Lubiņa un Klāra Grundšteine.

 

Paldies audzēkņiem un pedagoģēm!

 

Teksts: Inese Vēriņa-Lubiņa

Foto: Agija Batarāga 

 

Skatīt foto galeriju>