ZINĪBU DIENA 1.SEPTEMBRĪ UN MUZEJU DIENAS

31.08.2023.

1.SEPTEMBRIS

Informējam, ka 2023./2024. mācību gada Zinību diena norisināsies 1. septembrī izglītības programmu telpās, katram kursam atsevišķi tiekoties ar izglītības programmas vadītāju un pedagogiem. Produktu dizaina izglītojamajiem - izstāžu zālē 2.stāvā. GRAFIKU SKATĪT ŠEIT!

Uzmanību!

1.kursam paredzēts svinīgais pasākums skolas izstāžu zālē no 13:00 līdz 14:00.

Vizuālās mākslas programmas 1.kursa izglītojamajiem ir laiks no 12:00 līdz 13:00 ierastos K. Valdemāra 139, pārējie 1.kursa izglītojamie - pēc tikšanās ar nodaļas vadītāju!

SPORTA DIENA - 4. SEPTEMBRIS

Sporta diena šogad tiek organizēta kā orientēšanās - pārgājiens Jūrmalā, Bulduros.

Sporta diena notiks Bulduros, apskatot ievērojamākos arhitektūras pieminekļus.
Dodaties uz Bulduriem, atveriet karti (uz jautājumiem kartē nav jāatbild), pie katra apskates objekta veiciet grupas foto. Minimālais apskates objektu skaits (10).

Pēc tam sūtat fotogrāfijas uz e-pasta adresi uzpurnis43@gmail.com, norādot kursu, nodaļu un fotogrāfijā redzamo skolnieku vārdus un uzvārdus. Par to būs sportā pirmā ieskaite.

Klāt pielikumā ir grafiks ar laikiem, cikos atiet vilciens no stacijas “Rīga” virzienā uz Jūrmalu, sākuma pietura “Bulduri” (“Rīga- Bulduri”).

Katrs dalībnieks pats personīgi parūpējas par turpceļa – atpakaļceļa biļetes iegādi. Vienvirziena biļetes cena – 1,50 EUR.

Izmantojiet šo dienu kā kursa saliedēšanās pasākumu svaigā gaisā, iepazīties ar jaunajiem kursa biedriem vai labāk iepazīt jau esošos! Sekojiet līdzi laikapstākļiem, izvēloties laikapstākļiem piemērotu apģērbu.

KVESTS-ARHITEKŪRA-BULDURI

VILCIENU GRAFIKS

SPORTA UZDEVUMS NO SPORTA SKOLOTĀJA ARTURA

MUZEJU DIENAS - 5. un 6. SEPTEMBRIS

Informējam, ka 5., 6. septembrī ir plānotas muzeju dienas.

Lūgums iepazīties ar MUZEJU DIENU GRAFIKU ŠEIT!

Jautājumu gadījumā vērsties pie grupu audzinātaja.

 

Veiksmīgu jauno mācību gadu!