Rīgas Starptautiskā dizaina izstāde "Design Isle 2017"

04.10.2017.

 

No šī gada 6. līdz 8. oktobrim Ķīpsalā norisināsies ikgadējā Rīgas starptautiskā dizaina izstāde "Design Isle 2017". Tajā varēs apskatīt Baltijas dizaina uzņēmumu, profesionāļu un studentu rūpnieciskā, modes, vides, interjera, foto un grafiskā dizaina darbus.

Ar svaigām idejām un neordināriem risinājumiem pārsteigs Latvijas dizaina skolu un augstskolu audzēkņi, kas izstādē prezentēs savus diplomdarbus un radošos projektus. Savukārt tiem, kas vēl tikai plāno apgūt dizainu, izstāde būs īstā vieta, kur iepazīt, salīdzināt un izvēlēties piemērotāko izglītības iestādi.

Jau tradicionāli izstādē varēs apskatīt profesionālas žūrijas izraudzītus Latvijas dizaina darbus. Ar oriģinalitāti pārsteigs konkursa "Latvijas Dizaineru savienības balva dizainā 2017" dalībnieki – gan profesionāļi, gan skolu un augstskolu audzēkņi.

Turklāt jau otro reizi izstādē "Design Isle" notiks arī Baltijas dizaina gadatirgus, kur dizaineri tirgos oriģinālus un mūsdienīgus dizaina produktus – interjera priekšmetus, apģērbus, aksesuārus, dzīves stila produktus. Tiks pārstāvēti tādi zīmoli kā "AWEI fashion", "SOFIA LARK RIGA", "Ritico", "Kūsiņš", "Manilla", "Your Green Deco", "Lazuri", "Le Made", "ElAli" u.c. 

"Design Isle 2017" darba laiks:
6. un 7. oktobrī plkst. 10.00–19.00
8. oktobrī plkst. 10.00–17.00

Vienlaikus ar dizaina izstādi notiks starptautiskā mēbeļu, interjera un apgaismojuma izstāde "Baltic Furniture 2017".

Avots: Design Isle 2017

Attēls: publicitātes attēls