Konkurss "Electrolux Ideas Lab 2016"

31.08.2016.

 

Lai veicinātu sabiedrības domāšanu ārpus ierastā un iedvesmotu cilvēkus visā pasaulē radīt gardāku, veselīgāku un videi draudzīgāku maltīti savā virtuvē, sadzīves tehnikas zīmols Electrolux izsludinājis starptautisku radošo ideju konkursu Electrolux Ideas Lab.

 

 

Electrolux Ideas Lab: lai gards, veselīgs, mājās gatavots ēdiens ir uz katra vakariņu galda

 

”Gards, veselīgs, mājās gatavots ēdiens pašlaik ir kļuvis par nozīmīgu mūsu ikdienas sastāvdaļu. Mēs iegādājamies vietējos produktus, dalāmies ar savu gardo un vizuāli pievilcīgo maltīti sociālajos tīklos, ceļojam, lai baudītu svešzemju virtuvi, savukārt no mūsu iegādātajām recepšu grāmatām varētu izveidot teju vai veselu bibliotēku. Kvalitatīvs un izcili gards ēdiens iedvesmo un ir bauda, taču tai pašā laikā ēdiens ir kļuvis par vienu no lielākajiem veselības un vides draudiem uz mūsu planētas. Pārtikas nelietderīga izmantošana, tās izmešana, CO2 emisijas daudzums vidē strauji pieaug. Tāpat pieaug arī to cilvēku skaits, kas cieš no aptaukošanās, diabēta un uztura nepietiekamības problēmām. Vienkārši sakot – mūsu apetīte pēc izcili garda un kvalitatīva ēdiena pieaug, bet tāpat pieaug mūsu apetīte pēc pārmaiņām,” par konkursa ideju stāsta Electrolux pārstāve Inga Ērgle. ”Ar konkursu Electrolux Ideas Lab mēs ceram saņemt radošus un daudzveidīgus pieteikumus no cilvēkiem ar dažādiem dzīvesstāstiem un pieredzi. Uzklausīsim visas idejas par to, kā iedvesmot ikvienu radīt gardāku, veselīgāku un videi draudzīgāku maltīti savā virtuvē!”

 

 

Kā piedalīties?

 

Piedalīties aicināts ikviens interesents, kas sasniedzis 18 gadu vecumu un kuram ir radošas idejas par to, kā iedvesmot cilvēkus visā pasaulē radīt gardākas un veselīgākas maltītes, kā arī ilgtspējīgus risinājumus ēdiena pagatavošanai. Tā var būt gan viedtālruņa aplikācija, gan īpaša programma, inovatīva virtuves ierīce vai jebkura cita biznesa ideja. Idejām ierobežojumu nav – viss ir atkarīgs no pašu dalībnieku iztēles! Lai piedalītos konkursā, dalībniekam nepieciešams sagatavot īsu aprakstu par ideju, pastāstīt par to 30 sekunžu garā video klipā un augšupielādēt video konkursa mājaslapā www.electroluxideaslab.com līdz 2016. gada 3. oktobrim. 18. oktobrī tiks paziņoti tie 50 dalībnieki, kas izvirzīti tālākai dalībai konkursā. 17. novembrī tiks paziņots TOP10, bet 28. novembrī tiks paziņots konkursa uzvarētājs. Pieteikumu iesniegšana ir bez maksas.

 

 

Galvenā balva

 

Uzvarētāju izvēlēsies profesionāla un kompetenta žūrija – Electrolux ekspertu komanda. Uzvarētājs iegūs 10 000 EUR lielu naudas balvu, turklāt viņam būs iespēja pavadīt piecas dienas Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā, lai saņemtu dažādu jomu profesionāļu ieteikumus, kā attīstīt un realizēt savu ideju. Turklāt, lai gūtu iedvesmu un motivāciju tālākajam darbam, šo piecu dienu laikā uzvarētājam būs iespēja tikties arī ar Electrolux komandu un veiksmīgāko Skandināvijas start-up projektu radītājiem.

 

 

Vairāk informācijas par konkursu un pieteikšanos ELECTROLUX IDEAS LAB > , kā arī seko Electrolux Latvija jaunumiem Facebook lapā.

 

 

Avots: Electrolux Newsroom Latvia