Foto konkurss "Vilnis"

19.10.2017.


Par godu gaidāmajai LR6-Latvijas Universitātes radio NABA 15. dzimšanas dienai tiek izsludināts jauns fotokonkurss. Šī gada konkursa tēma: VILNIS. Darbus varēs iesniegt līdz 2017. gada 20. novembrim, aizpildot elektronisko pieteikuma anketu. Konkursa žūrijas izvēlēti darbi līdz nākamā gada pavasarim būs apskatāmi ceļojošajā fotoizstādē "15x15", kā arī piedalīsies skatītāju simpātiju balsojumā Latvijas Televīzijas un Latvijas Radio vienotajā ziņu portālā LSM.LV. Trīs konkursa uzvarētāju darbi saņems radio NABA sadarbības partneru balvas.

Tēma, kas izvēlēta šī gada radio NABA fotokonkursam "15x15", aicina pievērsties visam pārmaiņās esošajam, jo vilnis – tā ir kustība. No elektromagnētiskajiem viļņiem, kurus uztver  un raida radioaparāts, līdz filozofiskai atziņai, ka iet kā pa viļņiem. Konkursa dalībniekiem savos darbos ir iespēja parādīt oriģinālu tēmas interpretāciju, apspēlēt kādu sabiedrībā aktuālu un ar pārmaiņām saistītu pašu izvēlētu vizuālo vēstījumu vai vienkārši ļauties asociāciju plūsmai. Tēma ir plaša un neaizmirsīsim – iztēlei robežu nav!

Kompetenta žūrija vērtēs pieteiktās fotogrāfijas pēc to mākslinieciskās un tehniskās kvalitātes, idejas un atbilstības konkursa tēmai. Divdesmit pieci žūrijas izvēlēti darbi piedalīsies ceļojošajā fotoizstādē "15x15" un sacentīsies par skatītāju simpātiju balsojumā Latvijas Televīzijas un Latvijas Radio vienotajā ziņu portālā LSM.LV. Trīs konkursa uzvarētāju darbi saņems radio NABA sadarbības partneru balvas. Konkursa rezultāti tiks paziņoti 22. novembrī, savukārt izstādes atklāšana un uzvarētāju apbalvošana norisināsies 30. novembrī. Fotokonkursa draugi: Latvijas Universitāte, izdevniecība NABA MUSIC/ MELO RECORDS, izdevniecība "Neputns", izdevniecība "Dienas Grāmata", "Baddog" un LSM.LV.


Plašāka informācija un konkursa noteikumi: www.naba.lv

Attēls: publicitātes attēls