ERASMUS+ PROGRAMMAS PROJEKTA DALĪBNIEKU ATLASES KONKURSA REZULTĀTI

02.03.2018.

 

No šī gada 13.02.2018. līdz 26.02.2018. norisinājās Erasmus+ KA2 programmas projekta "World in front of the camera - roaring, emotional, delightful" dalībnieku atlases konkurss, kurā atlases dalībnieki tika aicināti iesniegt savus pieteikumus mācību mobilitātei, kas norisināsies 2018. gada aprīlī Slovākijā. Mobilitātes laiks izglītojamajiem: 22.04. - 28.04.2018.

Projekta "World in front of the camera - roaring, emotional, delightful" mērķis ir izstrādāt mācību materiālu fotogrāfiem profesionālajā izglītībā, tādējādi sekmējot inovatīvu un radošu metožu izstrādi fotografēšanā un veicinot šīs disciplīnas attīstību un popularitāti izglītojamo vidū.

Projekta uzdevumi izglītojamajiem ir piedalīties mobilitātes nedēļas praktiskajos uzdevumos un meistardarbnīcās fotografēšanā, iepazīties ar uzņemošo mācību iestādi un mācību procesu, stiprināt savas svešvalodu zināšanas un sociālās kompetences, aktīvi strādāt pie projektu rezultātu apkopošanas un izplatīšanas pēc mobilitātes perioda beigām.

Pēc konkursa pieteikumu izvērtēšanas kā visatbilstošākie kandidāti mācību mobilitātei tiek atzīti sekojoši izglītojamie:

1. Roberts Koreņiks, reklāmas dizaina izglītības programma

2. Alise Lonska, apģērbu dizaina izglītības programma

3. Viktorija Vlazņeva, metāla izstrādājumu dizaina izglītības programma

4. Asnate Ildze Egle, apģērbu dizaina izglītības programma

5. Alens Līdaks, reklāmas dizaina izglītības programma

 

Paldies visiem, kas piedalījās konkursa atlasē!