PIKC "RDMV" izglītojamo sasniegumi olimpiādēs 2017./2018. mācību gadā

04.06.2018.

 

PIKC "Rīgas Dizaina un mākslas vidusskola" izglītojamie 2017./2018. mācību gadā piedalījās dažādās Rīgas pilsētas un valsts olimpiādēs, kurās ieguva augstus sasniegumus.

Apsveicam izglītojamos un viņu pedagogus ar panākumiem!

 

Izglītojamo sasniegumi Rīgas pilsētas olimpiādēs

Angļu valodas valsts 47.olimpiādē 1.vietu ir ieguvuši Reklāmas dizaina izglītības programmas 2.kursa izglītojamie - Kristiāna Poce un Aksels Paičs. Savukārt 2.posmā 2.vietu ir ieguvusi Interjera dizaina programmas 2.kursa izglītojamā Katrīna Deičmane.

Rīgas pilsētas 44.latviešu valodas un literatūras olimpiādē 2.vietu ir ieguvusi Interjera dizaina programmas 2.kursa izglītojamā Emma Helēna Romančuka, 3.vietu ir ieguvušas Interjera dizaina programmas izglītojamās Annija Luīze Preisa un Anna Lūcija Bankovska, savukārt atzinību par veiksmīgu piedalīšanos saņēmusi Tekstilizstrādājumu dizaina programmas izglītojamā Nikola Rundāne.

Rīgas pilsētas 24.vēstures olimpiādē 3.vietu ir ieguvusi Interjera dizaina programmas izglītojamā Laura Ziemele.

Rīgas pilsētas 68.matemātikas olimpiādē atzinību par veiksmīgu piedalīšanos saņēmusi Formas dizaina izglītības programmas izglītojamā Diāna Šulce.

 

Izglītojamo sasniegumi Latvijas Skolu ziemas Olimpiskajā festivālā

Latvijas Skolu ziemas Olimpiskajā festivālā 3.vietu ieguvusi Ādas izstrādājumu dizaina programmas 1.kursa izglītojamā Tīna Kaļinovska un 5.vietu ir ieguvis Metāla izstrādājumu dizaina programmas izglītojamais Lūkass Segliņš.