"RDMV" audzēknis Miķelis Tomsons uzvar uzlīmju dizaina konkursā

27.06.2016.

 

Profesionālās izglītības kompetences centrs "Rīgas Dizaina un mākslas vidusskola" (PIKC "RDMV") kopā ar Latvijas Darba devēju konfederāciju organizēja informatīvās uzlīmes dizaina konkursu "Uzlīme pret pastkastīšu piesārņošanu", un tajā uzvarēja PIKC "RDMV" audzēknis Miķelis Tomsons. Apsveicam!

 

Š.g. jūnijā Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) birojā sešu lielu uzņēmumu un piecu organizāciju pārstāvji parakstījuši memorandu, apņemoties pastkastītēs bez adresātu piekrišanas neievietot reklāmas materiālus un citus neadresētus sūtījumus. Memorands nosaka, ka neadresēto sūtījumu devējs pastkastītes īpašniekam atsūtīs vienota parauga informatīvo zīmi, kuru varēs uzlīmēt uz pastkastītes, ja tās īpašnieks nevēlas saņemt reklāmas. 

 

Visi, kas parakstīja šo memorandu, tajā skaitā gan SIA "Rimi Latvija", gan arī SIA "Maxima Latvija", apņemas neadresētos sūtījumus iemest tikai tajās pastkastītēs, uz kurām nebūs uzlīmēta īpaša uzlīme. Profesionālās izglītības kompetences centrs "Rīgas Dizaina un mākslas vidusskola" (PIKC "RDMV") kopā ar LDDK organizēja informatīvās uzlīmes konkursu. Tajā uzvarēja PIKC "RDMV" audzēknis Miķelis Tomsons, kurš saņēma arī LDDK diplomu par iegūto 1. vietu konkursā par dizaina izstrādi neabonēto pasta sūtījumu ierobežošanai. Autortiesības uz šo zīmi stāsies spēkā no š.g. 1. jūlija.

 

 

Attēls: Miķeļa Tomsona uzlīmju dizains