Sācies jaunais 2016./2017. mācību gads

02.09.2016.

 

Vakar, 1. septembrī, Profesionālās izglītības kompetences centra  "Rīgas Dizaina un mākslas vidusskola" (PIKC "RDMV") izstāžu zālē ar svētku koncertu un PIKC "RDMV" vadības uzrunām izglītojamajiem un pedagogiem tika uzsākts jaunais 2016./2017. mācību gads.

 

Rīta pusē, uzsākot mācības jaunajā mācību gadā, izglītojamie tikās ar izglītības programmu pedagogiem savās izglītības programmu telpās, bet vēlāk visi kopīgi pulcējās uz svētku koncertu PIKC "RDMV" izstāžu zālē K. Valdemāra ielā 139. Koncertā uzstājās Latvijas blūzroka un fanka apvienība "The Coco`nuts". Pēc koncerta izglītojamos un pedagogus jaunajā mācību gadā sveica PIKC "RDMV" direktors Alvis Līdaks, direktora vietnieks radošajā darbā Jānis Brants un direktora vietniece ārpusklases un audzināšanas darbā Aija Kalvāne, iepazīstinot ar skolas vēsturi, nākotnes iespējām un vēlot sekmes mācībās un profesionālajā izaugsmē.

 

Ar ziediem īpaši tika sveikti visi uzņemtie 1. kursa izglītojamie. Šogad PIKC "RDMV" ir bijis lielāks mācīties gribētāju skaits kā iepriekšējos gados. 1. kursā šogad uzņemti kopā 160 izglītojamie 11 profesionālās vidusskolas izglītības programmās un 2 profesionālās izglītības programmās pēc vidusskolas.

 

Par aktualitātēm šajā macību gadā aicinām sekot līdzi informācijai PIKC "RDMV" mājaslapā www.rdmv.lv un facebook lapā, kā arī izglītības programmu facebook lapās!

 

 

Veiksmi un panākumus jaunajā 2016./2017. mācību gadā!

 

 

Skatīt foto galeriju >