Izstāde "Iegūst visi"

20.01.2015.

 

 

Noslēdzies Kultūras ministrijas organizētais Rīgas Dizaina un mākslas vidusskolas radošās partnerības projekts "Iegūst visi". Keramikas izstrādājumu dizaina izglītības programmas projekts īstenots, lai nezaudētu Latvijas kultūrai, amatniecībai un ilgstoši arī ražošanai tradicionālo jomu - keramiku, veicinātu sadarbību starp nozares profesionālo izglītību un speciālistiem.

 

Kā vienlīdzīgi sadarbības partneri projektā līdzdarbojas visas dizaina procesā iesaistītās puses - dizaineri, amatnieki, marketinga, tirgzinību, reklāmas un komunikāciju speciālisti, ražotāji, produkta pasūtītāji un pārdevēji. Sadarbojoties visiem projektā iesaistītajiem, apgūstot un izmantojot tradicionālās keramikas amata prasmes, strādājot kopā, tika radīti jauni dizaina priekšmeti, ko skola piedāvā ražotnei Vaidava Ceramics. Tirgus izpēti un analīzi veica Rīgas Uzņemējdarbības koledža, grafisko dizainu veidoja RDMV reklāmas dizaina izglītības programma.


Ar projekta norisi fotogrāfijās, ideju pieteikumu projektiem, gataviem darbiem un tirgus izpētes rezultātiem varēsim iepazīties izstādē RDMV izstāžu zālē no 26.01. - 13.02. darba dienās no plkst 10.00-16.00.

 

Izstādes apmeklētājiem būs arī iespēja tikties ar Vaidava Ceramics pārstāvjiem un projekta dalībniekiem, kā arī Tālivalža Muzikanta vadībā iemācīties izgatavot svilpaunieku.

 

 

Aicinām uz atklāšanu un svilpaunieku darbnīcu 23.janvārī, plkst. 16.00.

 

 

Skatīt foto galeriju.